1 Kush jemi ne?

Martesa01.com është kontrollues përgjegjës i informacionit personal ne mbledhim dhe procesin.

Nëse keni pyetje ose shqetësime në lidhje me përdorimin e informacionit tuaj personal, ju lutemi të na kontaktoni me email duke shkruar për info@pune01.com

Ne jemi të përkushtuar të punojmë me ju për të zgjidhur ndonjë pretendim apo vetësie çështje në mënyrë të drejtë.

2 Comments

Nëse ju kanë lënë komente apo reagime në lidhje me faqen tonë të internetit, ju mund të kërkoni një skedar që përmban të gjitha të dhënat personale ne mbajmë për ju, duke përfshirë edhe ato që ju kanë dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkojë heqjen e të dhënave personale. Kjo nuk do të marrë parasysh të dhënat e ruajtura për arsye administrative, ligjore apo të sigurisë.

3 Adresat e-mail

Pune.com mund të dërgoni informacion mbi shërbimet e saj aktuale dhe ofron për email adresat e mbledhura si pjesë e shërbimeve të ofruara për përdoruesit apo regjistruar gazetën e tyre ranor plotë. Përdoruesit e internetit kanë aftësinë për të ndaluar këtë shërbim në çdo kohë çabonuar nga buletinin e marra në email marrë.

4 Të dhënat personale që ne mbledhim

IDtravaux.ch regjistron të gjitha të dhënat e nevojshme për përdorimin e shërbimeve të ofruara nga përdoruesit përmes formave në dispozicion online.

Të dhënat personale që ne mbledhim janë:

– Të dhënat personale (emri, mbiemri);
– Informacioni i kontaktit (numri i telefonit, adresa email, adresa postare ose numrin e telefonit celular);
– Natyra e nevojave tuaja (profili dhe lloji i punës që duhet bërë);

Një nënshtrim punë nga pune01.com nuk nënkupton krijimin e një llogari përdoruesi, dhe vetëm të mbledhë dhe të kërkojë asnjë fjalëkalimin ose përdoruesit emrin.

Ne kemi marrë informacion shumë teknik mbledhur në kompjuterin tuaj ose pajisje të lëvizshme:

– Të dhënat mbi atë se si shërbimet tona janë përdorur (datën dhe kohën, URL mëparshëm dhe të ardhshëm, adresë IP, informacion mbi shfletuesin e përdorur)
– Të dhënat në biskota dërguar nga Pune.com

Të gjitha faji komunikimit informacion i tillë mund të pengojë ose vonojë përmbushjen e detyrimeve tona.

5 Ruajtja e të dhënave tuaj

Ne ruajm në serverat tanë të dhënat personale të përdoruesve që kanë aplikuar për të punuar përmes formave tona online, kohëzgjatja e ruajtjes së të dhënave personale në serverat tanë është 90 ditë, këto të dhëna janë të arkivohen më pas.

Të gjithë përdoruesit dhe përdoruesit mund të kërkojë për të parë, modifikoni ose fshini të dhënat e tyre personale në çdo kohë. Menaxherët faqe mund të shikoni dhe të redaktoni informacionin.

6 Përdorimi i të dhënave

IDtravaux.ch përdor të dhëna nga përdoruesit në:

Operacioni i shërbimeve të tij: Ne proces të dhënat tuaja personale për të siguruar shërbimet që ju keni kërkuar.
Përmirësimin e shërbimeve tona: Ne analizuar informacion në lidhje me se si ju përdorni faqen tonë për të përmirësuar dhe zhvilluar marrëdhënie të përdoruesit, në mënyrë që të kuptojnë të gjitha problemet në faqen tonë dhe për të përmirësuar, duke përfshirë edhe vendin e analitike.
Komunikimi me ju Ne mund të përdorim informacionin tuaj personal kur kemi komunikuar me ju, për shembull, në qoftë se ne japin informacion mbi ndryshimet në termat dhe kushtet ose në qoftë se ju të na kontaktoni me ndonjë pyetje.

Përmbushjen e angazhimeve tona: Ne mund të ndajnë informacionin tuaj personal me ofruesit e palës së tretë, për shembull, të përmbushur nevojat tuaja mblesëri me apo profesionistët dhe / ose për të parandaluar abuzimin.

7 Të drejtat tuaja në të dhënat tuaja personale

Ju keni të drejta të caktuara në lidhje me të dhënat personale që ju kanë dhënë, ai është i lirë për të hyrë, e saktë, fshini, apo objekt për përdorimin e të dhënave tuaja personale, apo për të marrë një kopje të këtij informacioni në një format shfrytëzueshëm.

Ne ju ftojmë që të na kontaktoni në informacionin e kontaktit më poshtë për të rinovuar ose të korrigjuar të dhënat tuaja në rast të ndryshimeve ose nëse informacioni personal që kemi për ju është i pasaktë. Kur ju kanë dhënë pëlqimin tuaj për çdo përdorim të dhënat tuaja personale, ju mund ta tërheqë atë në çdo kohë.

Ju lutem vini re se ne mund të kenë nevojë informacion shtesë nga ju për të nderuar kërkesat tuaja, ju lutem na kontaktoni me email në info@martesa01.com

8 Siguria dhe ruajtja e informacionit

Ne zbatojë masat e sigurisë fizike, teknike dhe organizative për të mbrojtur të dhënat personale ne proces si pjesë e shërbimeve tona. Këto masa kanë për qëllim për të siguruar integritetin dhe fshehtësinë e vazhdueshme e të dhënave tuaja personale.

Ne vlerësojmë dhe përditësimin e këtyre masave rregullisht. Megjithatë, nuk ka sistem informacioni është plotësisht i sigurt dhe ne nuk mund, pra, të garantojë sigurinë absolute e të dhënave tuaja personale.

9 Cookies

Cookies janë skedarë të vegjël të dërguara nga serverat pune01.com në shfletuesin e përdoruesit në mënyrë që të ruhen atje. Përdorimi i cookies lejon pune01.com të njohin kompjuterin e përdoruesit në vizitën e ardhshme. Ka dy lloje të cookie-t: e përkohshme – fshirë menjëherë kur mbylljen e dritares së shfletuesit – dhe të përhershme, të ruhet për një periudhë më të gjatë.

pune01.com përdor cookies të vazhdueshme për

– analizuar përdorimit të shërbimeve të saj
– ekran në shënjestër reklamat
– sigurimin e “njohin këtë shfletues”

Të dhënat e ruajtura në cookie-t janë anonime dhe nuk në çdo rast të shkojnë në të dhënat personale të një përdoruesi. E “njohin këtë shfletues” është një përjashtim, sepse në këtë rast, cookie është i lidhur në fakt me të dhënat personale të përdoruesit. Por kjo është e mundur vetëm në qoftë se përdoruesi e lejon atë paraprakisht. Ky funksion mund të çaktivizohet në çdo kohë.

Përveç kësaj, cookies janë përdorur në mënyrë që teknikisht të ofrojë shërbimin e kërkuar nga ana e përdoruesit. Këto fotografi janë anonime. Cookies mund të dërgohen nga ofruesit e palës së tretë. Përdorues që dëshirojnë për të mësuar më shumë për përdorimin e tyre të drejtpërdrejtë pyesni ofruesin përkatës.

Është e mundur për të bllokuar cookies duke vendosur shfletuesin e tyre ose të fshini cookie-t ekzistuese (për më tepër, shih ndihmë funksionin e shfletuesit ose operative kushtet). pune01.com tërheq vëmendjen për faktin se përdorimi i shërbimeve të caktuara kërkon cookies për arsye teknike dhe për këtë arsye janë të arritshëm vetëm për përdoruesit të cilët pranojë cookies.

10 Ndryshimet në Politikë

Ne mund të modifikojë ose update këtë Drejta e Autorit në çdo kohë. Nëse bëjmë ndryshime që në mënyrë të konsiderueshme të ndryshojë mënyrën se si ne të trajtuar të dhënat tuaja personale, ne do t’ju njoftojë para se të aplikoni ato për të dhënat tuaja personale.

përditësuar 24/05/2018